Brandblustoestellen

Wat gebeurt er als u moet blussen met een klein blusmiddel?

Heeft u het juiste blustoestel voor handen of zit u na het blussen van een kleine brand met onnodig veel nevenschade?

Een juiste keuze van het kleine blusmiddel is belangrijk ...

Schuurman Brandbeveiliging kan u helpen met de selectie van de benodigde blustoestellen toegespitst op uw bedrijfssituatie of uw woning

Al onze blussers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn in Europa geproduceerd en ontwikkeld. Alle blustoestellen zijn van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur voorzien en voldoen allen aan de geldende veiligheidseisen.

Poederblussers:

Poederblussers zijn zeer effectief en hebben een breed inzetgebied. Bij uitstek geschikt voor branden met vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Daar waar snel en effectief geblust moet worden en nevenschade van minder groot belang is, kunnen poederblussers worden ingezet. Poederblussers hebben het MED keur voor de scheepsvaart.
Toepassing in bouwketen, werkplaatsen, petrochemische industrie, beroepsscheepvaart, etc.
Leverbaar in 2, 6, 9 en 12 kg uitvoering

Schuimblussers:

Gebruikersvriendelijke blussers die zeer effectief werken met een hoge bluskracht. De speciale nozzle heeft een sproeipatroon die het blusschuim maximale kracht geeft. Sproeischuimblustoestellen geven minimale nevenschade.
Toepassing bij uitstek geschikt voor toepassingen in openbare gebouwen, werkplaatsen, kantoren, kantines etc.
Leverbaar in 2, 6 of 9 liter uitvoering

Koolzuursneeuwblussers (Co2 blussers):

Koolzuursneeuwblussers worden veel toegepast in computerruimten en in de productie-industrie waar gewerkt wordt met brandbare vloeistoffen en kostbare machines.
Leverbaar in 2 en 5 kg uitvoering

Vetbrandblussers:

Dit toestel is speciaal ontwikkeld om te worden toegepast in grootkeukens, snackbars, restaurants en andere gelegenheden waar wordt gebakken met oliën en vetten.
Leverbaar 2 en 6 liter uitvoering

Vorstvrije schuimblussers:

Dit is een gebruiksvriendelijke en zeer effectieve blusser met een hoge bluskracht. De blussers geven een minimale nevenschade. Bij uitstek geschikt voor toepassing in buitenruimten, paardenstallen, bouwketen etc.
Leverbaar in een 6 en 9 liter uitvoering